Ramen vormen het venster van uw wereld

Ramen brengen licht, ruimte en het ‘buiten zijn’ bij u in huis. Ze zijn het venster op de wereld om u heen. Ramen geven uw woning een ‘gezicht’. Het zoeken naar de juiste stijl, de perfecte materialen en precies dát onderscheidende aspect, is van wezenlijk belang voor het karakter van uw domicilie.

Ramen zijn er in allerlei soorten materiaal. Zo zijn er ramen van PVC, aluminium en hout. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden welk soort materiaal het beste bij uw woning past. Ramen zijn belangrijk voor de bijdrage aan de comfort van uw woning. Ramen hebben namelijk een grote invloed op het warmteverlies van de woning en hebben daardoor een isolerend effect.

Deuren perfect passend bij uw woning

Deuren geven uw huis allure. Een voordeur passend bij u en uw huis is daarom niet snel gevonden. De entree moet immers een harmonieus geheel vormen met de woning. Van Blijderveen helpt u graag bij uw zoektocht. Voor deuren binnenshuis presenteren wij graag de diverse opties. Van Blijderveen geeft advies, plaatst en zorgt voor een nette afwerking.

Net als bij ramen is het ook mogelijk om een materiaal te kiezen voor uw deuren. Zo zijn er o.a. kunststof deuren, aluminium deuren en houten deuren. Wij denken graag met u mee welke deuren het beste bij uw woning passen. Houdt u van modern, klassiek of bespreekt u liever een eigen ontwerp? Bij Van Blijderveen maken wij graag uw deuren op maat.