Toonaangevende serres

Van Blijderveen is dé serrebouwer bij uitstek. Jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap staan borg voor toonaangevende serres van topkwaliteit. Serres en veranda’s van Van Blijderveen onderscheiden zich door een persoonlijk ontwerp, eigentijdse vormgeving, optimale gebruiksmogelijkheden, een perfecte afwerking en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Een serre geeft uw woning meerwaarde en een extra uitstraling. Wij houden rekening met uw wensen en wij kunnen een serre voor u op maat realiseren. Een serre voorziet uw woning van meer licht én meer ruimte. De zon kan heerlijk uw woning binnentreden en u heeft een prachtig uitzicht over uw eigen tuin.

Veranda's op maat

Een veranda zorgt ervoor dat u altijd een droge zitplaats heeft, zowel in de heerlijke zomeravonden als in de wat koelere najaarsavonden. Ook zijn veranda's de ideale investering voor het opslaan van uw tuinmeubels, barbecue en andere tuinspullen. Onder de veranda staan uw spullen namelijk beschut tegen ieder weertype. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor het bouwen van een veranda in uw tuin!